A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

Відбувається реконструкція приміщення котельні

Відбувається реконструкція приміщення котельні

Відбувається реконструкція колишньої котельні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Вашківці під спортивний заклад - атлетичний зал. Проведення робіт здійснюється за кошти державної субвенції на соціально - економічний розвиток окремих територій, виділеної розпорядженням Кабінету Міністрів України.

17:50 28.11.2019

Відбулось перше засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради

Відбулось перше засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради

      З метою публічного та прозорого призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Вашковецької сільської ради сьогодні провів перше засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради з метою організації та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці. 

09:08 28.11.2019

До місцевих бюджетів Буковини надійшло понад 298 млн грн   плати за землю

До місцевих бюджетів Буковини надійшло понад 298 млн грн плати за землю

За десять місяців 2019 року надходження плати за землю від платників Буковини склали 298,1 мільйонів гривень – інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. З цієї суми внесок юридичних осіб - 206,7 мільйонів гривень. Решта земельного податку -  91,3 мільйони гривень сплатили фізичні особи.

12:12 20.11.2019

Благодійні фонди та громадські організації Вашковецької громади мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту

Благодійні фонди та громадські організації Вашковецької громади мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту

Благодійні фонди та громадські організації Вашковецької громади мають можливість виграти грант на реалізацію свого проекту 30 000 гривень в рамках соціального проекту “Дельта Милосердя” . Проект створено для підтримки благодійних фондів України. В межах цього проекту фонд або організація мають змогу виграти грант в таких номінаціях: 

12:12 20.11.2019

Рекомендація власникам земельних ділянок приватної форми власності

Рекомендація власникам земельних ділянок приватної форми власності

На виконання підпункту 2 пункту 1 Указу Президента України від 22.07.2019 №542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству» міськрайонне управління у Сокирянському районі та м.Новодністровську Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області рекомендує власникам земельних ділянок приватної форми власності, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам державної та комунальної форми власності, установам та організаціям здійснити організацію робіт з розробки відповідних документацій із землеустрою на земельні ділянки, право власності (користування), на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами і договорами оренди, відомості про які не внесені до Державного земельного кадастру та на земельні ділянки, правовстановлюючі документи на які належним чином зареєстровані та видані, але дані земельні ділянки не відображаються на Публічній кадастровій карті, для подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру.

13:24 19.11.2019

Відбулось освячення каплиці у селі Нова Слобода

Відбулось освячення каплиці у селі Нова Слобода

Кажуть, що добрим людям спадають на думку гарні, правильні ідеї, втілення в життя яких, буде робити наше життя і цей світ кращим, які будуть слугувати людям довгі роки. 8 листопада 2019 року, відбулась пам’ятна і важлива подія - освячення каплиці на честь Святого Дмитра (великомученика Димитрія Солунського) у селі Нова Слобода Вашковецької обєднаної територіальної громади. Ця подія стала можливою завдяки спільній праці всіх жителів населеного пункту, жертводавців та меценатів. Тепер у населеному пункті є свій острівок духовності – своя місцева святиня, де всі віряни можуть зібратись для спільної молитви Богу.  Посвяту провели митрофорний протоїєрей отець Василій та протоїєрей Серафим Свято-Михайлівської церкви с.Вашківці. Тож від імені мешканців всієї Вашковецької об’єднаної територіальної громади вітаємо жителів села Нова Слобода із цією визначною подією. Бажаємо всім міцного здоров’я, Божої любові та Божого Благословення.

12:22 14.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора