A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2020 08:21
Кількість переглядів: 1527

Фото без опису
День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У цьому році наша країна святкує вже 29-ту річницю своєї Незалежності. В цей день заведено згадувати усіх тих, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життям заради мирного неба.
Безумовно, всі ці роки Незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. І не може навіть бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.
Тож у цей святковий день, щиро вітаю Вас із визначним святом – Днем Незалежності України! Бажаю Вам успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. 
Щиро зичу Вам, шановна громадо, у ці святкові дні, стабільності та процвітання, міцного здоров’я, достатку і злагоди у Ваших оселях, мудрості і натхнення у справах. Нехай мир та спокій запанують у кожній українській родині, а достойне майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення. Затишку та процвітання Вам  у рідному селі.
 
Україно моя співуча,
Ніжна нене, колиска добра!
Я люблю твої древнії кручі,
Буйну зелень на схилах Дніпра.
Ти одвічна — у пісні, у слові,
Ти у думах співця-кобзаря,
Україно моя казкова,
Наше серце для тебе співа.
Живи, Україно! Живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Співай, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.
 
 
Вашковецький сільський голова В. Романенко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора