Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

Благодійний фонд “Аксель” проводить конкурс для розвитку і підтримки малих фермерських господарств

Благодійний фонд “Аксель” проводить конкурс для розвитку і підтримки малих фермерських господарств

    Благодійний фонд “Аксель” з 1 по 25 грудня 2018 року проводить конкурс заявок та бізнес-планів для розвитку і підтримки малих фермерських господарств. Переможці отримають фінансову і матеріальну допомогу, а також супровід і допомогу в розвитку. Приймати участь можуть малі фермерські господарства по всій території України. Учасники мають надати з 1 по 25 грудня 2018 року заявку з короткою інформацією про себе і про господарство та бізнес-план з описом того, що потребує господарство (на що потребує допомоги), рентабельність, період окупності тощо.

12:59 09.11.2018

Тестування для бізнесу

Тестування для бізнесу

      Проводиться анкетування серед представників бізнесу Вашковецької об'єднаної територіальної громади. Прохання до всіх бажаючих - пройти тестування, в якому наведено кілька запитань, відповіді на які допоможуть ясніше розуміти Ваші потреби у сфері бізнесу. 

09:41 09.11.2018

Конференція «SMART-спеціалізація територій як інструмент сприяння якісному економічному зростанню»

Конференція «SMART-спеціалізація територій як інструмент сприяння якісному економічному зростанню»

      В місті Чернівці у залі ресторану «Брізоль» 30 жовтня відбулася конференція «SMART-спеціалізація територій як інструмент сприяння якісному економічному зростанню» за ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» та за підтримки проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання". Метою заходу було формування регіональної платформи для професійних дискусій між органами місцевого самоврядування, регіональної виконавчої влади, бізнес-середовища щодо SMART-спеціалізації територій, задля обміну досвідом та вироблення подальшого плану дій. У конференції взяли участь поважні гості, а саме національний координатор Ініціативи в Україні Олександр Цепко, радник програми Павло Касьянов, делегація з Ботошанського повіту (Румунія), сільські голови та представники громад Чернівецької області.

18:41 02.11.2018

Майстер-клас «Творче хобі  як можливість розвитку креативного бізнесу» у Вашковецькій ОТГ

Майстер-клас «Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу» у Вашковецькій ОТГ

       25 жовтня у Вашковецькій ОТГ був проведений майстер-клас «Творче хобі  як можливість розвитку креативного бізнесу» талановитою Тетяною Порчук. Метою майстер-класу була можливість всіх учасників навчитися чомусь новому і передати набуті знання своїм близьким або учням. Всі присутні були зосереджені в роботі і зачаровані процесом виліплення кексів. Дякуємо всім присутнім за їхнє бажання вдосконалюватись! Сподіваємось, що на наступний майстер – клас до нас приєднається ще більше бажаючих!

14:59 25.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора