A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Підтримаємо урочище «Ярок» у чистоті!

Дата: 22.04.2019 14:26
Кількість переглядів: 772

Вже протягом тривалого часу у селі Вашківці спостерігається негативна тенденція перетворення урочища «Ярок», яке знаходиться на головній вулиці села біля відділення звязку, на стихійне сміттєзвалище. І прикрим фактом є те, що саме місцеві жителі підтримують цю негативну традицію.

Та напередодні найвеличнішого християнського свята Великодня, місцеві жителі - Капанистий Іван та Олег, Ткачук Іван, Римар Станіслав, Гудійник Станіслав, Бурлака Олександр, Іващук Валерій, Чумак Павло, Михайлюк Микола не шкодуючи власних сил і часу, прибрали дану територію від побутових відходів, пластику, скла, металевих ємностей від продуктів харчування, медичних відходів та багато чого іншого.

Тож від імені Центру економічного зростання Вашковецької громади хочеться висловити подяку Капанистому Івану, Капанистому Олегу, Ткачуку Івану, Римару Станіславу, Гудійнику Станіславу, Бурлаці Олександру, Іващуку Валерію, Чумаку Павлу, Михайлюку Миколі.

Щиро сподіваємось, що надалі жителі села намагатимуться підтримувати урочище «Ярок» у чистоті та дбати про збереження природи.

Підготовлено в межах проекту за підтримки ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора