Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

Податковим Кодексом України (далі – ПКУ) визначено, що платниками податку на землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі (п. 269.1 ПКУ).

13:27 11.02.2019

Сокирянські рятувальники провели рейд в житловому секторі.

Сокирянські рятувальники провели рейд в житловому секторі.

05 лютого працівники Сокирянського районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями району, навчали їх правил безпеки під час опалювального періоду. Дані профілактичні рейди проводилися в місті Сокиряни. Під час рейду обійшли 80 дворів, проінформували близько 280 людей.

10:58 11.02.2019

Вітання з ювілеєм!

Вітання з ювілеєм!

    Сьогодні, 10 лютого 2019 року, жителька с.Вашківці Вамуш Ірина Андріївна відмічає високоповажний ювілей – 90 років від дня народження. У цей знаменний для Ірини Андріївни день, за круглим столом зібралась вся велика родина Вамушів, щоб привітати ювілярку з такою знаменною датою, побажати їй міцного здоров’я та усіх гараздів.

18:30 10.02.2019

Реформа децентралізації в дії!

Реформа децентралізації в дії!

Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 20.07.2018 року №1051 «Про надання об'єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей», наприкінці січня 2019 року розпочалося постачання комп’ютерного обладнання у перші 101 об’єднану територіальну громаду. Техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконкомів сільських, селищних і міських рад, що надають мешканцям об’єднаних територіальних громад адміністративні послуги соціального характеру, працівників служб у справах дітей та фахівців із соціальної роботи.  Оснащення комп’ютерним обладнанням відбувається в межах виконання проекту Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг». Вашковецька сільська рада, як і більшість об’єднаних територіальних громад Чернівецької області, також отримає до кінця лютого персональний комп’ютер, ноутбук, принтер та мережеві маршрутизатори. Усі комп’ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм. За рахунок Міністерства соціальної політики України, за підтримки Світового Банку, 520 одиниць техніки уже відправлено до 52 ОТГ Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей. Загальна вартість обладнання та ліцензійного програмного забезпечення склала біля 9,4 млн грн.

22:10 08.02.2019

У Вашковецькій сільській об’єднаній територіальній громаді відбувся круглий стіл

У Вашковецькій сільській об’єднаній територіальній громаді відбувся круглий стіл

            З метою визначення рівня економічного розвитку населених пунктів та готовності громади до залучення зовнішніх інвестицій, проведення технічного та фінансового планування, техніко - економічного обґрунтування розвитку інфраструктури сіл, 31 січня 2019 року у Вашковецькій сільській об’єднаній територіальній громаді відбувся круглий стіл щодо визначення інвестиційних потреб в рамках опитування громад на тему: «Державні інвестиції для місцевого економічного розвитку в об’єднаних територіальних громадах», який проводився за підтримки проекту «U-LEAD з Європою».

09:20 01.02.2019

До уваги підприємців!

До уваги підприємців!

          За посиланням - багато інформації, відеоматеріалів, нормативно-правових актів щодо перевірок, ведення обліку, нарахування заробітної плати та багато іншого. Читайте та переглядайте з користю для бізнесу та живіть без штрафів!

10:14 31.01.2019

"Мандрівка Україною" 6 - х класів Вашковецької ЗОШ

"Мандрівка Україною" 6 - х класів Вашковецької ЗОШ

      Настільна гра «Мандрівка Україною» - для тих, хто цікавиться історією України, любить читати і мандрувати. Під час гри Ви, немов в машині часу, маєте змогу перенестись у різні епохи, відвідати найтаємничіші місця нашої країни, стати учасником славних баталій, пізнати багатьох відомих українців та загалом побувати у більш як 100 цікавих куточках України.

09:31 30.01.2019

Тренінг на тему «Шлях до успіху» у Вашківцях

Тренінг на тему «Шлях до успіху» у Вашківцях

    На виконання плану роботи заходів Центру економічного зростання громади, 25 січня 2019 року в селі Вашківці у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів психологом Вашковецької ЗОШ Гавришко Н.Ф. було проведено тренінг на тему «Шлях до успіху».

10:14 28.01.2019

Проведено тренінг на тему «Шлях до успіху»

Проведено тренінг на тему «Шлях до успіху»

     24 січня, у селі Шишківці, у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, за сприяння Центру економічного зростання громади, психологом Вашковецької ЗОШ Гавришко Н. Ф. було проведено тренінг на тему «Шлях до успіху».

15:14 25.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора