Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

Сокирянські рятувальники провели  показове навчання в Сокирянському лісовому господарстві

Сокирянські рятувальники провели показове навчання в Сокирянському лісовому господарстві

Працівники Служби порятунку провели у Сокирянському районі тактико-спеціальні навчання для працівників Cокирянського лісового господарства на випадок виникнення пожеж, показали як швидко реагувати на ті чи інші надзвичайні ситуації.

13:20 08.04.2019

Тренінг «Безкоштовні IT - можливості від компанії Google» для випускників Вашковецької загальноосвітньої школи

Тренінг «Безкоштовні IT - можливості від компанії Google» для випускників Вашковецької загальноосвітньої школи

           В рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який співфінансується Європейським Союзом через ініціативу «Мери за економічне зростання» та за ініціативи Центру економічного зростання громади, був проведений тренінг «Безкоштовні IT - можливості від компанії Google» для випускників Вашковецької загальноосвітньої школи. Побувавши на подібному тренінгу, який був організований Агенцією розвитку громад Буковини, вчитель інформатики Пшеничко Микола Іванович вирішив поділитися набутим досвідом із молодим поколінням, яке тільки починає свій життєвий шлях.

10:18 08.04.2019

Відбулось засідання Школи молодого вчителя у Вашковецькій об’єднаній територіальній громаді

Відбулось засідання Школи молодого вчителя у Вашковецькій об’єднаній територіальній громаді

          14 березня 2019 року на базі загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів с. Вашківці було проведено засідання Школи молодого вчителя на тему: «Урок: інноваційні та традиційні підходи. 100 цікавих ідей для проведення уроку».

10:32 05.04.2019

Які суми не включаються до складу доходу фізичної особи - підприємця, платника єдиного податку?

Які суми не включаються до складу доходу фізичної особи - підприємця, платника єдиного податку?

        Відповідно до п. 292.11 ст. 292 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями до складу доходу, визначеного п.п. 1 п. 292.1 ст. 292 ПКУ, не включаються:  - суми податку на додану вартість; суми фінансової допомоги, наданої на поворотній основі, отриманої та поверненої протягом 12 календарних місяців з дня її отримання, та суми кредитів; суми коштів цільового призначення, що надійшли від Пенсійного фонду та інших фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, з бюджетів або державних цільових фондів, у тому числі в межах державних або місцевих програм; -  суми коштів (аванс, передоплата), що повертаються покупцю товару (робіт, послуг) - платнику єдиного податку та/або повертаються платником єдиного податку покупцю товару (робіт, послуг), якщо таке повернення відбувається внаслідок повернення товару, розірвання договору або за листом-заявою про повернення коштів;  - суми коштів, що надійшли як оплата товарів (робіт, послуг), реалізованих у період сплати інших податків і зборів, встановлених ПКУ, вартість яких була включена до загального оподатковуваного доходу фізичної особи - підприємця; суми податку на додану вартість, що надійшли у вартості товарів (виконаних робіт, наданих послуг), відвантажених (поставлених) у період сплати інших податків і зборів, встановлених ПКУ; суми коштів у частині надмірно сплачених податків і зборів, встановлених ПКУ, - та суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що повертаються платнику єдиного податку з бюджетів або державних цільових фондів.   Головне управління ДФС у Чернівецькій області

09:36 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора