A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулось перше засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради

Дата: 28.11.2019 09:08
Кількість переглядів: 555

      З метою публічного та прозорого призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Вашковецької сільської ради сьогодні провів перше засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради з метою організації та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці. 

Фото без опису
      На засіданні комісії було розглянуто ряд питань, зокрема: про здійснення перевірки поданих на конкурс документів та допущення кандидатів до проведення конкурсу, про визначення терміну тривалості конкурсу, про призначення дати проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці.

Фото без опису
      За результатами розгляду документів поданих на розгляд комісії, до участі у конкурсному відборі допущено вчителя інформатики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці Томаша Олега Миколайовича. 
      Наступне засідання Конкурсної комісії відбудеться 04.12.2019 року.

 

Підготовлено у межах грантового проекту "Різні громади – спільні рішення для економічного зростання", що фінансується Європейським союзом та реалізується в рамках ініціативи "Мери за економічне зростання".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора