Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

У яких обсягах та за яких умов громадяни можуть ввозити на митну територію України або вивозити з митної території України алкогольні напої та тютюнові вироби?

У яких обсягах та за яких умов громадяни можуть ввозити на митну територію України або вивозити з митної території України алкогольні напої та тютюнові вироби?

Ввезення на митну територію України громадянами алкогольних напоїв та тютюнових виробів визначається ст. 376 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495 - VI зі змінами та доповненнями (далі – МКУ), відповідно до якої:

09:38 26.04.2019

Терміни сплати  ЄСВ: запитували – відповідаємо

Терміни сплати ЄСВ: запитували – відповідаємо

Порядок нарахування та сплати єдиного соціального внеску регламентується Законом України «Про збір та облік єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (із змінами та доповненнями). На його виконання розроблено та затверджено наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015року №449 Інструкцію.

16:47 24.04.2019

ТЕРМІН ПОДАЧІ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ ЗА 2018 РІК –  2 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

ТЕРМІН ПОДАЧІ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ ЗА 2018 РІК – 2 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

Якщо фізична особа, яка не зареєстрована підприємцем, отримувала у 2018 році доходи, крім заробітної плати за основним місцем роботи, вона зобовязана задекларувати свої доходи та надати податкову декларацію в органи ДФС за місцем реєстрації.

16:46 24.04.2019

Відбулось генеральне прибирання під’їзної дороги загального користування сполученням Шишківці – Вашківці

Відбулось генеральне прибирання під’їзної дороги загального користування сполученням Шишківці – Вашківці

20 квітня у рамках Всеукраїнського дня довкілля відбулась передвеликодня толока, проведення якої зініціювавали активні жителі села Вашківці Гудійник Станіслав, Вамуш Андрій, Капанистий Олег, Троян Андрій, які закликали долучитися до екологічної акції усіх небайдужих жителів громади, оскільки планувалось генеральне прибирання під’їзної дороги загального користування сполученням Шишківці – Вашківці. Ідею підтримала і Вашковецька сільська рада та адміністрація Вашковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які разом із педагогічним колективом і учнями 9-11 класів приєднались до прибирання. Місцеві жителі - Іващук Михайло, Іващук Валерій, Басько Валентин забезпечили вивіз побутового сміття, листя, гілля власними транспортними засобами. Результатом роботи, спільних зусиль небайдужих жителів села стали чисті, прибрані узбіччя!

15:12 22.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора