Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Актуальні новини

Дата: від до Скинути

Головне управління ДФС у Чернівецькій області повідомляє!

Головне управління ДФС у Чернівецькій області повідомляє!

Місцеві скарбниці Буковини отримали майже 485 млн.грн. Упродовж січня-лютого 2019 року місцеві бюджети Чернівецької області отримали 484,6 млн. грн. податків та зборів. Виконання індикативних показників забезпечено на рівні 115,5 відсотків, додатково до завдання у розпорядження територіальних громад надійшло 64,9 млн. грн. Крім того темп росту надходжень до відповідного періоду 2018 року склав 119,2 відсотки, що у грошовому виразі становить понад 78,1 млн. грн. Начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Віталій Шпак зауважив, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків.

10:13 22.03.2019

Відбувся майстер – клас «Миловаріння як бізнес».

Відбувся майстер – клас «Миловаріння як бізнес».

            Сьогодні, 21 березня, у приміщенні Центру економічного зростання Вашковецької об’єднаної територіальної громади відбувся майстер – клас «Миловаріння як бізнес». Захід проводила талановита та креативна особистість, косметолог та власниця студії «Косметичне ательє» пані Марина Мелешко, яка розповіла всім присутнім як перетворити власне хобі у прибутковий бізнес, адже робота не тільки повинна приносити прибуток, а й задоволення.

18:14 21.03.2019

Сокирянські рятувальники 15 березня приставляли мужню професію «Рятувальник».

Сокирянські рятувальники 15 березня приставляли мужню професію «Рятувальник».

Коли десь виникає пожежа, то хоробрі пожежні одразу поспішають на допомогу, щоб загасити вогонь і в разі потреби врятувати людські життя. Це важка праця, що заслуговує поваги. Адже люди цієї професії щодня ризикують своїм життям для порятунку інших.

09:50 19.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора