A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулось засідання конкурсної комісії

Дата: 04.12.2019 23:58
Кількість переглядів: 807

Фото без описуСьогодні, 04.12.2019 року у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Шишківці відбулося друге засідання Конкурсної комісії Вашковецької сільської ради та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці. 
За результатами попереднього розгляду до участі у конкурсі було допущено одного кандидата - Томаша Олега Миколайовича, вчителя інформатики цього ж навчального закладу. 
Конкурс відбувався у три етапи, а саме: складання іспиту на професійну компетентність, розв’язання ситуаційного завдання та публічна відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. 

Фото без опису
На всіх трьох етапах Олег Миколайович показав глибокі фахові знання і компетенції, необхідні для ефективного виконання посадових обов’язків директора школи. У презентації перспективного плану розвитку закладу освіти були чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом для вирішення проблем, що пов’язані з освітньою, фінансово-господарською та іншою діяльністю навчального закладу.
Все засідання Конкурсної комісії та етапи проведення конкурсного відбору транслювалися онлайн.
За рішенням Конкурсної комісії Томаша Олега Миколайовича визнано переможцем конкурсного відбору та рекомендовано до призначення на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Шишківці.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора