A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

План місцевого економічного розвитку Вашковецької громади затверджено керівництвом Світового банку

Дата: 04.12.2019 23:13
Кількість переглядів: 983

Центром економічного зростання громади спільно із Вашковецькою сільською радою навесні 2019 року було розроблено План місцевого економічного розвитку об’єднаної територіальної громади в рамках Ініціативи «Мери за Економічне Зростання» на період 2019-2020 років. 
Проект «Мери за економічне зростання» – це нова ініціатива Європейського союзу, суть якої полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства у сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення нових робочих місць.
До недавнього часу План перебував на перевірці та затвердженні у Світовому банку (це організація, яка надає фінансову і консультаційну допомогу з метою розвитку територій, підвищення рівня життя й поліпшення життя населення та здійснює свою діяльність більш ніж в 100 країнах світу. Головний офіс організації знаходиться у м.Вашингтон, США). 
На даний час План місцевого економічного розвитку Вашковецької об’єднаної територіальної громади затверджено керівництвом Світового банку та вручено громаді відповідний Сертифікат про затвердження Плану місцевого економічного розвитку на основі оцінки Світового банку.
Тож у найближчому майбутньому сподіваємося на плідну співпрацю із Світовим банком та вагомий результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора