A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбудеться семінар "Дотримання законодавства про працю - 2020"

Дата: 29.01.2020 14:48
Кількість переглядів: 799

Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо перевірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо; зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.

У заході візьмуть участь представники Чернівецького обласного центру зайнятості,  управління праці та соціального захисту РДА, Агенції розвитку громад Буковини.

Фото без опису

Захід відбудеться 30 січня 2020 р. о 13.30 год. в приміщенні Центру економічного зростання громади (с.Вашківці, адмін. приміщення сільської ради, ІІ поверх)

Ви зможете отримати відповіді на свої запитання, взяти з собою  роздаткові матеріали, а також обговорити потребу у подальших тематичних інформаційних заходах.

Проінформований - значить озброєний. Використайте шанс отримати інформацію з перших рук!

За підтримки проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора