A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Майже 1,2 мільйони гривень штрафів застосовано до порушників у сфері торгівлі підакцизною продукцією

Дата: 25.06.2019 12:15
Кількість переглядів: 900

Упродовж січня - квітня 2019 року працівники фіскальної служби Буковини провели 84 фактичні перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв, тютюнових виробів та інших підакцизних товарів. За результатами перевірок у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів було застосовано 1,2 млн. гривень фінансових санкцій. Про це повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Зокрема, в ході перевірок виявлено 50 фактів торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних та роздрібних цін на алкогольні напої, 16 фактів торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими за встановлені максимальні роздрібні ціни, 9 фактів зберігання, транспортування, реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та/або з підробленими марками акцизного податку, 5 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без відповідних ліцензій, а також серед порушень торгівля алкоголем та тютюновими виробами в місцях, які не мали статусу суб’єкта господарювання громадського харчування, роздрібна торгівля алкогольними напоями через ЕККА не зазначений у ліцензії.

Крім того, анульовано 9 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (порушення вимог ст. 153 Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР в частині заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку).


Фото без опису

Головне управління ДФС у Чернівецькій області

 

Підготовлено у межах грантового проекту "Різні громади – спільні рішення для економічного зростання", що фінансується Європейським союзом спільно з Вашковецькою сільською радою та реалізується в рамках ініціативи "Мери за економічне зростання".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора