A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Центр економічного зростання громади, спільно із жителями мікрорайону «Хрущовський» села Вашківці, взяли участь у проекті «Де був смітник – зробимо квітник»

Дата: 16.09.2019 13:19
Кількість переглядів: 598

Батькам, у яких є маленькі діти, часто доводиться відвідувати дитячі майданчики, щоб дитина погойдалася на гойдалках, пограла в пісочниці, покаталася з гірки. Але не завжди дорослим вистачає часу та фінансового забезпечення для подібних заходів, особливо якщо ігровий майданчик знаходиться далеко.

Центр економічного зростання громади, спільно із жителями мікрорайону «Хрущовський» села Вашківці, взяли участь у проекті «Де був смітник – зробимо квітник», який організований Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини» та профінансований в рамках проекту "Різні громади-спільні рішення для економічного зростання".

В рамках реалізації проекту була написана проектна заявка та за умови співфінансування зацікавлених сторін, були виділені кошти на облаштування сучасного креативного ігрового майданчика. Проект розрахований в першу чергу на жителів мікрорайону «Хрущовський» с.Вашківці, а також на жителів прилеглих вулиць.

На даний час облаштування території практично завершене. Вже силами жителів мікрорайону вирівняно поверхню дитячого майданчика, прибрано побутове сміття, розчищено територію для ігрового простору, закуплено ігрові елементи, зібрано достатню кількість автомобільних шин для спорудження декоративної огорожі.

Фото без описуФото без опису

Вся пророблена робота спрямована на те, щоб діти мали можливість знайомитись та спілкуватись із однолітками, гратись, оздоровлюватись, розвиватись та весело проводити вільний час.

Підготовлено у межах грантового проекту "Різні громади – спільні рішення для економічного зростання", що фінансується Європейським союзом та реалізується в рамках ініціативи "Мери за економічне зростання". Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора