A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулась неформальна зустріч із адміністратором Центру економічного зростання громади

Дата: 18.09.2019 11:10
Кількість переглядів: 697

10 вересня відбулась неформальна зустріч із адміністратором Центру економічного зростання громади Романенко Христиною.

Пані Христина розповідала про про участь у навчальному візиті до німецької землі Шлезвіґ-Гольштейн та данського регіону Південна Данія. Програма навчального візиту була цікавою та насиченою: зустрічі із представниками фризької, ромської, данської та німецької меншини, відвідування Парламенту землі Шлезвіг – Гольштейн, знайомство із парламентарями та представниками влади, багато розповідей, екскурсій та нових відкриттів.

Навчальний візит «Управління різномаїттям з метою стійкого економічного розвитку» організовував та проводив Європейський центр із питань меншин (ECMI) та програма «U-LEAD з Європою». Головною метою навчального візиту було поширення передового досвіду соціально-економічного розвитку прикордонних територій, з різним етнічним складом населення, отримання нових знань та поширення передового досвіду, спрямованого на розвиток територіальних громад та транскордонної співпраці.

Підготовлено у межах грантового проекту "Різні громади – спільні рішення для економічного зростання", що фінансується Європейським союзом та реалізується в рамках ініціативи "Мери за економічне зростання".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора