A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Оголошення

Оголошення про І-ше засідання Вашковецької сільської ради VIII скликання

У відповідності до постанови Вашковецької сільської територіальної виборчої комісії 20.11.2020 року о 15.00 год. в адміністративному приміщенні Вашковецької сільської ради відбудеться І-ше пленарне засідання Вашковецької сільської ради VІІІ скликання.   Вашковецька СТВК

08:42:26 19.11.2020

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

З метою публічного та прозорого призначення на посади у виконавчий комітет органу місцевого самоврядування, у зв’язку з наявністю вакантної посади, Вашковецька сільська рада Сокирянського району Чернівецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста-землевпорядника відділу з питань управління земельними ресурсами виконавчого комітету Вашковецької сільської ради. До конкурсу допускаються особи - громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, вільно володіють державною (українською) мовою та знайомі з основними принципами роботи на персональному комп’ютері. Претенденти повинні досконало знати законодавчі акти, що стосуються земельних питань.   Особи, які бажають взяти участь у конкурсі до 03.09.2020 року повинні подати на розгляд конкурсної комісії наступний перелік документів:  - заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; - автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); - копію документу, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; - копію ідентифікаційного коду; - копію документу про повну вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);     Претенденти  можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, наукові публікації тощо).   Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: с.Вашківці, вул. М.Грушевського 22,  Центр надання адміністративних послуг,організаційно-кадрової роботи, документообігу та правового забезпечення виконавчого комітету Вашковецької сільської ради.            Контактні особи – Колотило Алла Василівна (тел.097-51-600-08).       Етапи проведення конкурсу:         - прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі (30 календарних днів); - перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам (5 робочих днів); - проведення конкурсного відбору; - визначення переможця конкурсу;       - оприлюднення результатів конкурсу.       Оплата праці – посадовий оклад та надбавки згідно чинного законодавства.       Звертаємо увагу претендентів на зайняття вакантної посади на те, що конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюватиметься за результатами: - перевірки на знання законодавства України у сфері земельних відносин.     Дату та місце проведення конкурсного відбору учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

09:47:30 03.08.2020

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

       З метою публічного та прозорого призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Вашковецької сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Шишківці, що знаходиться за адресою: 60221, с.Шишківці Сокирянського району, вул. Шкільна 4.

09:25:59 18.10.2019

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади керівника Центру надання адміністративних послуг

Вашковецька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Вашковецької  сільської ради. Вимоги до претендентів:

12:13:24 24.05.2019

Оголошення про конкурс!

Вашковецька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти. молоді та спорту виконавчого комітету Вашковецької  сільської ради.             Вимоги до претендентів: - громадянство України; - освіта повна вища педагогічна  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; - стаж роботи на посаді спеціаліста за фахом в установах освіти не менше 5-ти років або органах місцевого самоврядування не менше 3-х років; - вільне володіння державною мовою; - володіння основними навиками роботи на комп'ютері з відповідними програмними засобами; - знання основ сучасного діловодства.             Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи: - заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби; - заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; - дві фотокартки розміром 4 х 6; - копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присвоєння категорії; - декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою та у спосіб, що встановлені Законом України «Про запобігання корупції»; - копію документа, який посвідчує особу; - копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);             Паспорт та трудова книжка пред'являються на засіданні конкурсної комісії. Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 60222, Чернівецька область, Сокирянський район, с. Вашківці, вул. Грушевського 22.             Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається працівником Вашковецької сільської ради, відповідальним за кадрову роботу.             Від громадян, які досягли граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування (65 років), заяви для участі у конкурсі не приймаються.             Телефони для довідок: 097-65-100-65             Конкурсна комісія  

12:00:31 01.02.2019

ОГОЛОШЕННЯ

        Виконавчий комітет Вашковецької сільської ради повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації – «Детального плану території для будівництва холодильника з регульованим газовим середовищем для зберігання плодів ємністю 1100 тонн та будівництво адміністративно-побутових будівель по вулиці О. Кобилянської, 76,  с.Вашківці Сокирянського району Чернівецької області»

11:33:22 11.07.2018

Оголошується громадське обговорення пропозиції Детального плану території щодо розміщення житлових будинків в с.Шишківці

    Виконавчий комітет Вашковецької сільської ради Сокирянського району Чернівецької області оголошує громадське обговорення пропозиції Детального плану території щодо розміщення житлових будинків в с.Шишківці Сокирянського району на земельній ділянці площею 17,00 га в урочищі «Соцсфера».

13:19:00 16.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора