A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

18 квітня 2017 року у загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів с.Вашківці відбулася довгоочікувана радісна подія - вручення нового шкільного автобуса

Дата: 29.04.2017 23:36
Кількість переглядів: 902

         18 квітня 2017 року у загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів с.Вашківці відбулася довгоочікувана радісна подія - вручення нового шкільного автобуса, який буде використовуватися для підвозу 25 учнів с.Нова Слобода до місця навчання у с.Вашківці, а також учасників районних і обласних заходів, спортивних змагань.

         Урочистий захід відбувся за участю Вашковецького сільського голови Романенка Валерія Васильовича, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Вашковецької сільської ради Пшеничко Алли Миколаївни, педагогічних працівників, учнів школи, громадськості села.

         У своєму виступі сільський голова щиро привітав учнів з такою радісною подією та подякував Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації за співфінансування та дієву участь у придбанні транспортного засобу.

Фото без опису

         Під дружні оплески присутніх Валерій Васильович передав ключі та технічний паспорт новому власнику - Вашковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів в особі директора школи Вакарчук Оксани Миколаївни, побажавши, аби довгоочікуваний подарунок став символом позитивних змін в організації навчально-виховного процесу, приносив тільки радість та задоволення від його використання за цільовим призначенням.

         Від імені педагогічного та учнівського колективу директор школи Вакарчук Оксана Миколаївна подякувала виконавчому комітету, депутатам Вашковецької сільської ради за розуміння і турботу про навчальний заклад.

         Учасники учнівської екологічної агітбригади привітали всіх присутніх з такою довгоочікуваною подією та своїм гумористичним виступом додали всім присутнім святкового настрою.

         А тим часом, на шкільному подвір’ї учнів вже чекав новенький, святково прикрашений стрічками та повітряними кульками помічник - шкільний автобус із символічною назвою - Атаман, який радо відчинив двері та запросив своїх юних пасажирів, аби вирушити з ними в перший символічний рейс під керівництвом водія Мельника Миколи Івановича. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора