Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

На базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбулося онлайн-заняття у рамках Віртуальної школи з математики

Дата: 21.03.2017 22:28
Кількість переглядів: 884

          16 березня 2017 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбулося онлайн-заняття у рамках Віртуальної школи з математики. На початку онлайн-заняття Ольга Ярославівна Біляніна, методист науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, звернула увагу слухачів студії, що метою онлайн-занять з математики передбачено розвиток уміння застосовувати основні поняття; розширення, поглиблення базового змісту навчання, оновлення формату самовдосконалення педагогів і учнів, удосконалення підготовки випускників закладів освіти області до ЗНО.

          Темою онлайн-уроку було визначено тему «Многокутники. Правильні многокутники. Вписані і описані многокутники», який провели спільно Любов Михайлівна Урсатій, учитель математики Романковецької гімназії ім.К.Ф,Поповича Сокирянського району, вчитель-методист та Оксана Миколаївна Вакарчук, учитель математики, директор ЗОШ І-ІІІ ст. с.Вашківці Вашковецької об’єднаної територіальної громади Сокирянського району.

          Насамперед Оксана Миколаївна детально окреслила поняття многокутника, його елементи, властивості існування, суму внутрішніх кутів, зовнішній кут, види, периметр тощо. Любов Михайлівна розгорнула детальніше правильні, описані і вписані многокутники, розташування центрів кіл у правильних многокутниках тощо. Було наведено різні приклади цікавих задач, тестових завдань та теореми.

          На занятті вчителів був перехід від теоретичних до практичних завдань. У практичному матеріалі був зроблений акцент на найважливіших аспектах, які потрібно знати у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Вчителі показали різні способи розв’язку завдань та нагадали важливі формули. Ольга Біляніна щиро подякувала усім за увагу, побажала успіхів на освітянській ниві й глибоких знань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора