Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Сьогодні перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК провела особистий виїзний прийом громадян у Вашковецькій територіальній громаді.

Дата: 20.12.2023 19:49
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Під час візиту до громади, Наталія Миколаївна поспілкувалася з керівництвом сільської ради, обговорила питання створення в громаді Координаційного центру підтримки цивільного населення та інші питання життєдіяльності громади.

Громадян цікавили роз’яснення з питань надання пільг учасникам бойових дій, соціальних виплат багатодітним сім’ям, порядок виготовлення паспорта громадянина України, особі, яка досягла 14 років, тощо.

 Звертались жителі громади і з приводу порядку реєстрації ФОПу, поновлення втраченого пенсійного посвідчення та інших актуальних для жителів сільської місцевості питань.

Всім запитувачам було надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявників буде поінформовано у порядку, передбаченому чинним законодавством.

Користуючись нагодою, Наталія РЕШЕТНІК вручила різдвяні подарунки сім’ям пільгових категорій, які надала служба у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора