A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

До уваги громадян!

Дата: 10.11.2023 16:31
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

 

 

 

Філія «Сокирянське лісове господарство» ДП «Ліси України» інформує щодо можливості реалізації деревини дров’яної НП для забезпечення потреб жителів територіальної громади, які використовують дрова для опалення.

З  можливими обсягами постачання, вартістю деревини дров’яної, контактами лісничих, закріплених на відповідних територіях, можна ознайомитись на офіційному вебсайті філії  «Сокирянське лісове господарство» ДП «Ліси України», перейшовши за посиланням: https://soklis.com.ua/proponujemo/drova.html

Окрім того, для громадян, які бажають придбати деревину, створено онлайн магазин дров для населення  «ДроваЄ». Щоб придбати лісопродукцію  потрібно пройти авторизацію, зробити замовлення та оплатити рахунок.

Також можна звернутись безпосередньо у філію чи лісництво із заявою на придбання дров. У заяві повинен бути вказаний обсяг деревини, адреса проживання, паспортні дані та індивідуальний податковий номер покупця (для внутрішньо переміщених осіб необхідно надати підтвердження про наданий статус ВПО).  Під час подання заяви особа отримує від координатора реалізації дров для населення контактні дані представника лісництва, відповідального за відпуск дров. Отримати та оплатити рахунок, відповідно до вказаного в заяві об’єму деревини та здійснити оплату можна в будь-якому відділенні банку або через інтернет-банкінг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора