Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Як і де дізнатися результати основної сесії НМТ?

Дата: 27.06.2023 20:25
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

 

 

До 28 червня 2023 року у персональних кабінетах учасників буде розміщено інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Протягом усього часу роботи над тестом учасники основних сесій НМТ мали можливість бачити в сервісі тестування спеціальну бічну панель з інформацією про те, на які завдання / завдання яких предметів надали та/або зберегли відповіді. Одразу після тестування на екрані персонального комп’ютера, за яким учасник / учасниця виконував / виконувала сертифікаційну роботу, відображалася кількість набраних ним / нею тестових балів за правильно виконані завдання тесту з кожного навчального предмета.

Тож учаснику / учасниці були відомі не тільки кількість набраних ним / нею тестових балів за правильно виконані завдання тесту з кожного навчального предмета, а й була можливість зорієнтується в тому, якими є його / її результати для вступу за шкалою 100ー200 балів. Для цього необхідно було скористатися Таблицями переведення тестових балів в оцінку за шкалою 100–200 балів, які раніше затвердило Міністерство освіти і науки України. Так, аби отримати 100 балів з певного предмета, потрібно набрати не менше 10% від загальної кількості тестових балів за виконання завдань тесту із цього предмета.

Тож в УЦОЯО зазначають, що до 28 червня 2023 року офіційні результати буде оприлюднено в персональних кабінетах учасників.

Зверніть увагу, що перевіряти необхідно вкладку «Результати». Крім того, в ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України.

Якщо ж учаснику НМТ потрібно подати оригінал документа до закордонного закладу освіти, після офіційного оголошення результатів він зможе замовити витяг з відомостей результатів НМТ. З процедурою отримання витягу можна ознайомитися тут https://testportal.gov.ua/rezultaty-nmt/?fbclid=IwAR0zYn7UUoeNx-3J1Dsql4E0ZCENU_84Aax0_tnHWRw1J5oMkoIJD2MQrTU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора