A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

З початку року буковинці отримали 1387 «електронних підписів»

Дата: 30.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

 

Впродовж січня – лютого 2023 року фахівцями сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області видано фізичним та юридичним особам 1387 «електронних підписів».

Платникам слід знати, діють вони два роки, а ще з їхньою допомогою можна без проблем працювати з усіма електронними державними сервісам. У податковому відомстві наголошують, електронні довірчі послуги надаються усім без винятку суб’єктам господарювання, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності та фізичним особам на безоплатній основі.

Крім того, податківці інформують, що користувачі, які мають чинні сертифікати, мають змогу скористатися онлайн сервісами які розміщені на сайті ДПС за посиланням: https://ca.tax.gov.ua/

Повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на 2 роки;

Дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО, що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО.

Щоб отримати електронні довірчі послуги (далі - ЕДП) вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, користувачу необхідно підготувати документи, необхідні для отримання ЕДП, з переліком яких можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши відповідну категорію та звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації.

Отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису можна у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372)51-43-79.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора