A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

До податкової служби Буковини платники направили 103 запити на отримання публічної інформації

Дата: 26.10.2022 15:40
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

 

У податковому відомстві відзначають, що за дев'ять місяців 2022 року працівники Головного управління ДПС у Чернівецькій області опрацювали 103 запити на отримання публічної інформації.

В цілому, найбільше запитів надійшло від громадян – 87. Від юридичних осіб надійшло 13 запитів, від представників засобів масової інформації – 3 запити.

Зокрема запитувачі зверталися з проханням надати інформацію щодо: наявності або відсутності податкового боргу по єдиному податку та ЄСВ; зняття з податкового обліку як платника податків; незастосованих штрафних санкцій та пені; заборгованості по податках та платежах; відповідності/невідповідності платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку; ставки та терміни сплати єдиного податку.

У регіональній податковій службі підкреслюють, всі отримані запити були розглянуті вчасно та не залишилися поза увагою.

Та нагадують платникам, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на офіційну електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

Крім того, запити можна направити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Ознайомитися з Формою для подання запиту на отримання публічної інформації: Головна>ДПС у регіоні>Головне управління>Публічна інформація: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора