A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Буковинські податківці опрацювали 38 запитів на отримання публічної інформації

Дата: 10.06.2022 16:24
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

 

У податковому відомстві відзначають, що за п'ять місяців 2022 року до Головного управління ДПС у Чернівецькій області надійшло 38 запитів на отримання публічної інформації.

В цілому, найбільше запитів надійшло від громадян – 33. Від юридичних осіб надійшло 4 запити, від представників засобів масової інформації – 1 запит.

Зокрема запитувачі зверталися з проханням надати інформацію щодо: наявності або відсутності податкового боргу по єдиному податку та ЄСВ; зняття з обліку як платника податків; незастосованих штрафних санкцій та пені; заборгованості по податках та платежах; відповідності/невідповідності платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку; ставки та терміни сплати єдиного податку.

У регіональній податковій службі підкреслюють, всі отримані запити були розглянуті вчасно та не залишилися поза увагою.

Та нагадують платникам, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на електронну адресу:  cv.official@tax.gov.ua

Також запити можна направити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Для зручності та обізнаності платників податкова служба створила відеоуроки. Зокрема, як правильно користуватися електронними сервісами, а саме відеоурок як направляти в листи та звернення за допомогою Електронного кабінету можна переглянути за посиланням:

https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/6094.html

Форма для подання запиту на отримання публічної інформації: Головна>ДПС у регіоні>Головне управління>Публічна інформація: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора