A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

За рахунок сплати рентних платежів буковинськими платниками зведений бюджет поповнився на понад 37,5 млн гривень

Дата: 30.05.2022 16:28
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

 

З початку 2022 року за користування надрами для видобування корисних копалин, нафти, газу та використання лісу, води, надр, радіочастотних ресурсів платники податків Чернівецької області сплатили до бюджетів всіх рівнів понад 37,5 млн грн рентних платежів. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Найбільша сума рентних платежів надійшла до держбюджету від платників за користування надрами – 17,2 млн грн,  місцевий бюджет отримав – 1,2 млн грн.

Лісогосподарські підприємства області та лісокористувачі перерахували до місцевого бюджету впродовж січня – квітня поточного року 9,6 млн грн рентної плати, а до державного – 5,4 млн грн.

Також поповнилися бюджети й за рахунок сплати ренти за спеціальне використання води. На потреби територіальних громад області та на загальні державні  платниками сплачено по 1,4 млн грн.

Окрім того, до держбюджету надійшла сплата за користування радіочастотним ресурсом України – 106,4 тис грн. Натомість місцеві бюджети отримали ренту за видобування корисних копалин місцевого значення – 992 тис грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора