A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Реєстрація ПРРО можлива на господарську одиницю, яка перебуває на обліку в податковій службі

Дата: 03.05.2022 16:02
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

 

Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, суб’єктам господарювання, які планують зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО має перебувати на обліку в податковій службі. Для цього необхідно подати до податкової служби повідомлення про об’єкти оподаткування або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП.

Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316604), що подається у електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків через Електронний кабінет (портальне рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (АРІ)) або засобами телекомунікацій).

Після включення ПРРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та завантаження програмного забезпечення такий ПРРО може використовуватись суб’єктом господарювання.

Нагадаємо, Державна податкова служба розробила покрокову відеоінструкцію щодо завантаження програмного забезпечення «ПРРО Каса».

З покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора