A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Електронний підпис: за сервісною послугою щодо отримання електронних довірчих послуг звернулось 2886 буковинців

Дата: 03.05.2022 15:52
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

 

З початку 2022 року послугами підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області скористались 2886 буковинців. Платники звернулись до податкової служби за сервісною послугою щодо отримання кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів – інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У відомстві наголошують, електронні довірчі послуги надаються усім без винятку суб’єктам господарювання, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності та фізичним особам на безоплатній основі. Слід знати, діють вони два роки, а ще з їхньою допомогою можна без проблем працювати з усіма електронними державними сервісам.

Крім того, податківці інформують, що термін дії електронного підпису під час воєнного стану продовжено. Таку постанову ухвалив Уряд на період воєнного стану в Україні.

Для продовження електронного підпису користувачам не потрібно фізично відвідувати надавача електронних довірчих послуг для перевидачі КЕП.

Відтак, на основі раніше створених ключів платники можуть самостійно сформувати новий КЕП на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua).

Сервісом повторного (дистанційного) для формування сертифікатів зможуть скористатись лише ті користувачі, які мають:

чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);

незмінні реєстраційні дані (П.І.Б., адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Отримати довідкову інформацію можна зателефонувавши до  підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області за тел.: (0372)51-43-79.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора