A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Буковинські Центри обслуговування платників надають сервісні послуги у звичному режимі

Дата: 03.05.2022 15:36
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що у 13-ти Центрах обслуговування платників, які діють при державних податкових інспекціях Чернівецької області, працюють та надають послуги бізнесу та громадянам у звичному режимі.

У податковій службі Буковини наголошують, у разі потреби, завітавши у ЦОП відповідної ДПІ за місцем своєї податкової адреси, платники можуть отримати консультативну допомогу чи адміністративні послуги.

До відома! Режим роботи ЦОПів: понеділок-четвер центри працюють з 8.00 год. до 17.00 год., у п’ятницю з 8.00 год. до 15.45 год., обідня перерва з 12.00 год. до 12.45 год., вихідні дні – субота, неділя.

Адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ДПС, можна отримати не лише у Центрах обслуговування платників, але й через Електронний кабінет платника.

Враховуючи дану ситуацію в державі, рекомендуємо платникам податків за наявності належних умов звітувати до ДПС через Електронний кабінет. Тобто у платників є можливість подавати звітність не відвідуючи безпосередньо органи ДПС.

Адже це не потребує особистого відвідування податкової інспекції чи відділення поштового зв’язку. У паперовому вигляді таку звітність можна подати після скасування воєнного стану без застосування санкцій за несвоєчасне подання.

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги» https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора