A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Використайте своє право на податкову амністію - підтримайте Державу

Дата: 29.03.2022 14:58
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

 

Про це наголошують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, громадяни України, які є власниками активів, що не були оподатковані належним чином, можуть їх легалізувати. Для цього необхідно подати одноразову (спеціальну) декларацію, нарахувати одноразовий збір та сплатити його.

Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном. Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Тому податкова служба рекомендує скористатися можливістю розпочати історію сумлінного платника податків.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті та подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування» https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

Підтримайте Україну - сплатіть податки!

 

Інформує Головне управління ДПС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора