A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

На Буковині майже 600 вакансій: які є пропозиції роботи для вимушених переселенців

Дата: 10.03.2022 17:11
Кількість переглядів: 679

 

Станом на 10 березня 2022 року, у Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано майже 600 вакансій. Більшість з них за робітничими професіями.

- Щоденно до служби зайнятості звертається велика кількість осіб, які змушені були покинути свої домівки через військові дії. Більшість звернень надходить на «гарячі лінії» щодо перереєстрації у службі зайнятості, пошуку роботи та отримання статусу безробітного, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Окрім традиційно затребуваних вакансій на Буковині таких як водії, слюсарі, швачки, роботодавцям потрібні фахівці. Це зокрема, бухгалтери, менеджери різних напрямів діяльності, інженери-програмісти, хімік, а також лікарі з медицини невідкладних станів, невропатологи, дієтологи, епідеміологи, дієтологи, лаборанти та фармацевти. Також є кілька вакансій фахівців з публічних закупівель, економістів, юрисконсультів, практичних психологів.

Значна кількість вакансій є у закладах громадського харчування та сфери обслуговування. Їм потрібні кухарі, офіціанти, покоївки та адміністратори.

Також на ринку праці потреба у охоронниках, продавцях та вантажниках.

Ознайомитися з переліком вакансій можна на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості

Довідково. Всі філії Чернівецького обласного центру зайнятості працюють в звичному режимі, з 8.30 год  до 17.00 год  фахівці здійснюють прийом безробітних та шукачів роботи. На вихідні встановлено чергування відповідальних працівників.

Телефони «гарячої лінії» Чернівецького обласного центру зайнятості працюють щодня  +380664923987 з 9.00 до 20.00 год, +380372522373 з 9.00 до 17.00 год

 

Сектор інформаційної роботи 

Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора