A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Оперативний штаб у Чернівецькій області повідомляє про спрощену процедуру зарахування до лав підрозділів територіальної оборони

Дата: 24.02.2022 14:56
Кількість переглядів: 722

Оперативний штаб у Чернівецькій області повідомляє про спрощену процедуру зарахування до лав підрозділів тероборони, а також закликає не носити цивільним громадянам військовий.

Як зазначив під час брифінгу голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук, прийнято рішення, що оборона може здійснюватися всіма, хто має спроможність тримати зброю в руках. Зокрема для цього спрощено і змінено Наказ Міністерства оборони про зарахування до підрозділів територіальної оборони. Відтепер для цього достатньо мати паспорт і бажання. Жодних довідок або інших документів непотрібно.

Водночас оперативний штаб закликає дослухатися до заклику правоохоронних органів та Служби безпеки України та не носити елементи військової форми, не одягати військовий або тактичний одяг, якщо ви не є співробітником силових структур або військовослужбовцем. Інакше, прогулюючись вулицями, треба бути готовим до перевірки документів.

Наразі є повна та злагоджена координація дій між територіальними громадами, обласною, міською та районними радами та облдержадміністрацією.

 Чернівецький обласний ТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора