A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У Новодністровську відбулася нарада голів ТГ Дністровського району

Дата: 17.02.2022 13:23
Кількість переглядів: 546

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

16 лютого 2022 року сільський голова Іван Янко взяв участь в  нараді з головами територіальних громад,начальником Дністровського РТЦК та СП Олександром Гладким, командиром батальйону територіальної оборони Дністровського району Володимиром Винокуровим щодо належної організації територіальної оборони.
Обговорили ЗУ «Про основи національного спротиву», який введений в дію з 1 січня 2022 року, зокрема перелік потреб Сил територіальної оборони Дністровського району. Також, з метою уточнення облікових даних, під час наради наголошувалось на необхідності здійснення перевірки персонально-первинного та персонального обліку призовників, військовозобов’язаних, резервістів оперативного резерву відповідно до постанови КМУ від 7 грудня 2016 р. № 921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних». Голови громад оглянули місце дислокації батальйону в м.Новодністровськ.
На Буковині бригаду територіальної оборони укомплектували більш як наполовину, вона складатиметься з чотирьох батальйонів, розташованих в районах області. До тероборони можуть долучитись військовослужбовці, рядові і сержанти, віком до 57 років, а також офіцери, віком до 55 років. Тероборону формують на всій території країни, аби за потреби її учасники захищали територію, на якій мешкають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора