A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Вакансії лютого на Буковині: найбільше роботодавці потребують водіїв

Дата: 09.02.2022 12:37
Кількість переглядів: 702


 

Станом на 9 лютого 2022 року у базі даних служби зайнятості зареєстровано понад 700 вакансій із заробітною платою від мінімальної до 27 тис.грн. На 17 вакансій роботодавці пропонують зарплату понад 15 тис.грн, на 182 пропозиції роботи від 10 до 15 тис.грн, решта – від мінімальної до 10 тис.грн

– Сьогодні серед вимог до кваліфікації та вмінь у претендентів на роботу роботодавці вимагають наявність сертифікату про вакцинацію, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості  Любов Кожолянко

Наразі  найбільша потреба роботодавців у водіях. Таких вакансій майже 40, із оплатою від мінімальної до 27 тис.грн. Роботодавцям потрібен водій транспортно-прибиральноїмашини, водії тролейбусів, автобусів та вантажних автомобілів з причепами, а також службового транспорту. Серед вимог – знання будови і правил експлуатації транспортних засобів,  наявність категорій, досвід роботи. Серед обов’язків – перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, вантажів по Україні та за її межами, розвезення товарів.

Роботодавці потребують 18 бухгалтерів та головних бухгалтерів із оплатою від 8 до 18 тис.грн. Серед завдань та обов’язків: знання 1-С бухгалтерії, робота з первинними документами, державною казначейською службою, платіжними дорученнями, формуванням звітності, а також ведення бухгалтерського та податкового обліку, книг аналітичного обліку, взяття юридичних та фінансових зобов'язань, розрахунки з постачальниками та покупцями, облік ПДВ, проведення банківських операцій, нарахування заробітної плати, розрахунок лікарняних, відпусток, неоплачуваних відпусток, оплати праці за цивільно-правовими договорами. 

Освітнім закладам потрібні 19 вихователів у дошкільні навчальні заклади із зарплатою до 7 тис.грн в залежності від навантаження. Також актуальні 9 вакансій вчителів, зокрема, з математики, фізики, інформатики, біології та англійської мови із оплатою від мінімальної до 10 тис.грн в залежності від педагогічного навантаження.

Також роботодавців потребують електрогазозварників, електриків дільниць, авторемонтників, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, закрійників, інспекторів в установи пенітенціарної служби, інспекторів кредитних, касирів торговельного залу, продавців, кухарів, листонош, машиністів екскаватора, менеджерів, охоронців, пекарів, покоївок, прибиральники службових приміщень та  слюсарів.

 

 

Сектор інформаційної роботи 

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора