A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Програма відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних, пам’ятних та знаменних дат, заохочення за заслуги перед Вашковецькою сільською об'єднаною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2018

Дата: 20.02.2019 20:23
Кількість переглядів: 338

 

Затверджено

  рішенням 12 сесії Вашковецької

сільської  ради  VII скликання

№ 280/12-16 від 18.11.2016 року

 

Програма

відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних, пам’ятних та знаменних дат, заохочення за заслуги перед Вашковецькою сільською об'єднаною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів

на 2016-2018 роки

 

І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОГРАМИ

1.

Ініціатор розроблення програми

Сільська рада

2

Розробник програми

Виконавчий апарат сільської ради

3

Співрозробники програми

-

4

Відповідальний виконавець програми

Виконавчий комітет сільської ради

5

Учасники програми

-

6

Термін реалізації програми

2016-2018 роки

6.1

Етапи виконання програми

(для довгострокових програм)

-

7

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього

120,0 тис. грн.

7.1

В тому числі бюджетних коштів:

120,0 тис. грн.

 

- з них коштів сільського бюджету

120,0 тис. грн.

 

- позабюджетні кошти

-

8

Основні джерела фінансування програми

Сільський бюджет

 

ІІ. Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма

Вашковецька сільська об'єднана територіальна громада Сокирянського району Чернівецької області відповідно до встановленого порядку бере участь у відзначенні свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій.

У Вашковецькій ОТГ активно відбувається розвиток громадянського суспільства, здійснюються заходи, пов'язані із заохоченням, відзначенням та стимулюванням окремих громадян, підприємств, установ та організацій, що мають трудові та інші заслуги перед громадою населених пунктів сільської ради, Буковиною та Україною. Це потребує систематизації таких заходів, виділення бюджетних асигнувань відповідному їх розпорядникові.

 

ІІІ. Мета Програми

Метою Програми є забезпечення належної організації відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій і   розвитку співпраці з інститутами громадянського суспільства  в Україні та за її межами. Поглиблення взаємодії та співпраці територіальних громад населених пунктів сільської ради, органів місцевого самоврядування у вирішенні завдань та функцій місцевого самоврядування.

 

ІV. Шляхи та засоби розв’язання проблеми, строки та етапи виконання Програми

Реалізація завдань Програми є можливою шляхом проведення таких основних заходів:

  • Відзначення державних свят та інших подій держави, які встановлені актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.
  • Відзначення свят регіонального рівня, дат та подій, які проводитимуться відповідно до розпоряджень голови облдержадміністрації, рішень обласної ради.
  • Відзначення дат та подій місцевого значення, що проводитимуться відповідно до розпоряджень сільського голови, рішень Вашковецької сільської ради.
  • Організація конференцій, круглих столів, семінарів щодо соціально-політичної та соціально-економічної ситуації у Вашковецькій ОТГ.
  • Організація поїздок офіційних делегацій громади у межах України та за кордон, пов'язаних із відзначенням свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій та розвитком співпраці з інститутами громадянського суспільства.
  • Оренда відповідного майна, виготовлення поліграфічної продукції, замовлення транспортних послуг, квіткової продукції та інших послуг для забезпечення проведення заходів.
  • Сплата членських внесків сільською радою до Асоціації міст України, Агенції громад Буковини.

Реалізація заходів Програми відбуватиметься за сприяння структурних відділів сільської ради, громадських об’єднань, установ комунальної власності сільської ради та інших організацій.

 

V. Основні завдання Програми та результативні показники

Основними завданнями реалізації Програми є організація на належному рівні та проведення заходів із відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій; розвиток співпраці з інститутами громадянського суспільства, залучення громадськості до реалізації державної політики у Вашковецькій ОТГ. Заходи програми спрямовані на організацію перебування в населених пунктах сільської ради делегацій іноземних держав та регіонів України, участі делегації сільської ради в заходах, що відбуваються в області, Україні та за кордоном.

У рамках заходів передбачається також проведення конференцій, круглих столів, зустрічей, різноманітних семінарів, інших заходів.

Відбуватиметься також нагородження почесними грамотами та цінними подарунками громадян Вашковецької сільської об'єднаної територіальної громади до ювілейних дат, державних та професійних свят, пам’ятних та знаменних дат, за багаторічну сумлінну працю, активну участь у громадському житті, тощо;

Передбачається виготовлення та розміщення білбордів, сіті-лайтів із рекламою, у тому числі соціальною, виготовлення необхідної поліграфічної продукції.

Проведення заходів, передбачених Програмою, покликане сприяти консолідації суспільства, забезпеченню громадянської злагоди, визнанню внеску окремих громадян та трудових колективів у створення матеріальної та духовної культури Вашковецької ОТГ, підтримці активної життєвої позиції громадян регіону, професійної майстерності, вихованню патріотизму, національної свідомості, соціальної активності жителів, збереженню національних традицій і особливостей Вашковецької ОТГ, дозволить формувати серед мешканців Вашковецької ОТГ позитивну оцінку державницького курсу та сприятиме громадській підтримці засад державної внутрішньої політики.

 

VI. Напрями діяльності і заходи Програми

 

Напрями діяльності та заходи Програми відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Вашковецькою ОТГ, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2018 роки наведені у додатку № 3.

 

VII. Строки та етапи виконання Програми

 

Програма реалізовуватиметься впродовж 2016-2018 років.

Виконання визначених Програмою завдань здійснюється шляхом реалізації заходів із відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат, історичних подій та розвитку співпраці з інститутами громадянського суспільства.

У разі потреби до Програми вносяться зміни згідно із встановленим порядком.

 

VIII. Система контролю та звітування за ходом виконання Програми

 

Координація та контроль за виконанням Програми покладається на виконавчий комітет Вашковецької сільської ради (головний розпорядник коштів). Структурні відділи сільської ради, які є відповідальними за виконання запланованих заходів Програми, забезпечують їх реалізацію в повному обсязі у визначені терміни, складають кошторис кожного заходу та подають відповідні документи для проведення оплати сільською радою.

 

Секретар сільської ради                                      О.Гудійник

 

 

Додаток 1

до сільської Програми відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних, пам'ятних та знаменних дат, заохочення за заслуги перед Вашковецькою сільською об'єднаною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2016-2018 роки

 

Ресурсне забезпечення

сільської програми

тис. грн.

Обсяг коштів, які пропонується залучити до виконання програми

Етапи виконання програми

 

Всього витрат на виконання програми

2016 рік

2017 рік

2018 рік

 

Обсяг ресурсів всього, в тому числі:

 

 

 

 

сільський бюджет

40.0

40.0

40.0

120.0

 

Секретар сільської ради                                      О.Гудійник

Напрями діяльності та заходи Програми


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора