A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування» у м.Львів.

Дата: 14.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 2507

13 листопада 2021року Вашковецький сільський голова Іван Янко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашковецької сільської ради Оксана Дзюрик відвідали четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування», який відбувся в м. Львів. 
Захід пройшов в межах Національної стратегії розбудови безпечного та здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи першої леді України - Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров‘я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування» та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації. 
Головна мета проведення форуму - напрацювання дорожньої карти щодо впровадження реформи шкільного харчування та її активне впровадження. Дискусійні панелі Форуму були присв‘ячені темам безпечності та якості як основі реформи системи шкільного харчування, проєктному підходу в переоснащенні харчоблоків закладів освіти, якісним критеріям публічних закупівель, новітнім стандартам громадського харчування. 
Перша леді зазначила, що на сайті МОЗ доступні технологічні карти принципово нового шкільного меню, і перехід на нього має відбутися вже з нового року. Крім того, МОЗ затвердило та опублікувало орієнтовне чотиритижневе сезонне меню для закладів дошкільної освіти, з яким можна ознайомитись за наступним посиланням https://moz.gov.ua/article/news/moz-zatverdilo-sezonne-menju-dlja-ditej-vikom-vid-1-do-6-7-rokiv-dlja-harchuvannja-u-zakladah-osviti.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора