A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Важлива новина!

Дата: 02.11.2021 12:05
Кількість переглядів: 2874

Фото без опису

Шановні жителі громади!

01.11.2021 року в залі засідань відбулось засідання депутатів VIII скликання Вашковецької сільської ради, де за пропозицією ініціативної групи депутатів розглядалося питання  про вибори секретаря сільської ради. На даному засіданні також був присутнів та активно брав участь колишній сільський голова, а нині депутат Дністровської  районної ради В.В.Романенко. Я письмо  і устно спробував роз‘яснити присутнім депутатам, що дане засідання порушує статтю 46 Закону України «Про місцеве самоврядування» та запропонував провести відповідно до законодавства сісію 05.11.2021 року, з внесенням на неї запропонованих депутатами питань.  Шляхом саботажу все ж проведено голосування та обрано секретарем сільської ради Гудійнік Ольгу Владиславівну. 
Дуже прикро, що  більшість народних обранців не цікавляться законодавством та думкою своїх виборців.

Зі сторони окремих депутатів були нарікання, що через відсутність секретаря не забезпечується оприлюднення проектів рішень відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». Нажаль, протягом року, а саме з 02.11.2020 року по 01.11.2021 року, менеджером зв‘язків з громадкістю була Христина Романенко, яка згідно трудового договору складеного між нею та попереднім сільським головою В.В. Романенком, працювала на віддаленому робочому місці. За час роботи вище згадана працівниця не добросовісно ставилась до виконання умов договору, а саме публікацій офіційних документів сільської ради, та подекуди блокувала деякі особисті публікації сільського голови.

Є докази, котрі свідчать, корисливість мотивів деяких депутатів та колишнього сільського голови, яким ймовірніше всього, є що втрачати. 

З повагою, сільський голова Іван Янко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора