A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Елітні авто: буковинці сплатили до місцевих бюджетів майже 1 мільйон гривень транспортного податку

Дата: 03.09.2021 11:41
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що власники легкових автомобілів, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року зобов’язані сплачувати транспортний податок (375 *6000 грн = 2 250 000 грн).

Від початку року місцеві бюджети територіальних громад отримали понад 962,7 тисяч гривень транспортного податку, що перевищило очікувані надходження на  333,4 тисячі гривень.

З усієї суми надходжень 736,9 тисяч гривень податку сплатили юридичні особи – власники автомобілів класу «люкс» та 225,8 тисяч гривень перерахували фізичні особи.

Довідка:

Перелік автомобілів, які підлягають оподаткуванню транспортним податком (їх марка, модель та рік випуску), розміщуються на сайті Мінекономіки щороку до 1 лютого звітного року.

Переглянути Перелік автомобілів, які підлягають оподаткуванню транспортним податком можна за посиланням: http://www.me.gov.ua/Vehicles/CalculatePrice?lang=uk-UA.

 

 

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора