A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Декларацію на отримання податкової знижки за минулий рік можна подати до 31 грудня

Дата: 29.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 992

Про право на податкову знижку, згідно ст. 166 Податкового кодексу України, нагадують фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області.

Нарахування податкової знижки та її підстави із зазначенням конкретних сум платник зазначає у річній податковій декларації про майновий стан і доходи, яка подається по 31 грудня (включно) поточного року за попередній, оскільки таке право на наступні податкові роки не переноситься. Зробити це можна як в паперовому, так і в електронному вигляді.

Перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки п.п:166.3 ст.166. 

Щодо документів, то це можуть бути: квитанції, фіскальні або товарні чеки, прибуткові касові ордери, копії договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача).

У зазначених документах обов'язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Відповідно до п. 179.8 ст.179 розд. IV Податкового кодексу України сума, що має бути повернена платнику податку, зараховується на його банківський рахунок, відкритий у будь-якому комерційному банку, або надсилається поштовим переказом на адресу, зазначену в декларації, протягом 60 календарних днів після надходження такої податкової декларації.

 

 

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора