A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

З Днем Святої Трійці!

Дата: 20.06.2021 15:11
Кількість переглядів: 684

          Цьогоріч у неділю, 20 червня, християни східного обряду відзначають День Святої Трійці - свято, присвячене сходженню Святого Духа на апостолів. У цей день віряни вітають один одного зі світлим святом і бажають всього найкращого.

          Трійця - велике свято, коли потрібно забути всі старі образи та впустити у власне серце любов і добро. У цей день ваші думки мають бути чистими та добрими, а душа відкритою для допомоги і співчуття.

          Центр економічного зростання вітає жителів Вашковецької територіальної громади зі світлим православним святом - Трійцею! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають ваші родини, приносячи у стосунки лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в краще.

          Нехай це величне свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, дарує сімейний затишок і добробут, а Благословення Господнє буде запорукою миру в душі і процвітання кожної родини.

          Бажаємо миру вашим оселям, ніжної любові та спокою! Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів! Добра та чистого неба всім вам!

          Вітаємо зі святою Трійцею!

 

 

Центр економічного зростання

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора