Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Вітання з Днем медичного працівника!

Дата: 20.06.2021 12:16
Кількість переглядів: 1778

Фото без опису

Шановні медичні працівники!

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче - здоров’я, віру та надію.

Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, Ви як істинні професіонали, як ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу людині, виявляючи відданість своїй справі, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

Тож з нагоди професійного свята шлемо низький уклін усім працівникам системи охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю, щире і відкрите серце. Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям. Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя і мир, благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі та колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

Нехай все хороше, зроблене Вами з душею і натхненням, повернеться до Вас в багатократному розмірі. Щастя і добра Вам та Вашим родинам! Нехай клятва Гіппократа не буде для Вас важким обов’язком, а лише приємною місією. Зі святом Вас!

 

 

 

Центр економічного зростання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора