A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

«Ми одна команда»: Сергій Осачук провів нараду з головами громад Буковини

Дата: 18.06.2021 17:53
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

          Про необхідність формування стратегій розвитку територій,  планування місцевих бюджетів, охорону об’єктів культурної спадщини ішлося під час міжгалузевої наради, яку провів голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук та керівники управлінь і департаментів ОДА із очільниками територіальних громад 17.06.2021 року.

          Голова ОДА, зокрема, наголосив, що буковинські громади, попри унікальність та самобутність кожної, мають спільно та у злагоді розбудовувати спроможну Україну.

          – Ми одна команда, і що кращою буде взаємодія між громадами, районною та обласною радою, то більш ефективно ми зможемо змагатися у загальноукраїнському контексті на конкурсних конкурентних засадах за додатковий фінансовий ресурс. Будь-які непорозуміння, протистояння тільки гальмуватимуть наш спільний рух уперед. Лише єдність інтегрує нас у загальнодержавний контекст. Тому що ми є живим організмом, часткою великої української держави, – зазначив Сергій Осачук.

          Крім того, під час наради ішлося про підготовку закладів освіти до нового навчального року, реалізацію соціальної політики у громадах та вакцинальну кампанію від COVID-19.

 

Чернівецька обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора