A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

На Буковині 30% вакансій для «білих комірців»

Дата: 05.02.2021 16:34
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

На Буковині, станом на 4 лютого 2021 року, у базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості понад 400 вакансій. Більшість з них для фахівців робітничих професій, майже 30% вакансій для «білих комірців».

  • «Білі комірці» активні шукачі роботи на ринку праці, це - цілеспрямовані люди, готові до компромісів, проте очікують достойної винагороди за свою працю. Роботодавці ж від них очікують відповідальності, креативності та самовіддачі. Сьогодні для цієї категорії осіб  є 120 пропозицій роботи в області, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільше вакансій для інспекторів банківських установ – 22 пропозиції роботи, 13 - для бухгалтерів (з них дві для головних бухгалтерів), 8 - для менеджерів, 8 – для фармацевтів, 4 – для наукових співробітників, 3 - для інженерів проектувальників, 2 – для юрисконсультів, а також є вакансії економіста, геодезиста, адміністратора, архітектора, кошторисника, фінансового директора, головного інженера, уповноваженого з антикорупційної діяльності, судового експерта та фахівця з питань цивільного захисту.

Закладам охорони здоров’я області потрібні 11 лікарів, з них семеро лікарів медицини невідкладних станів, а також офтальмолог, судинний хірург, статистик та лаборант. Потрібні ще 6 медичних сестер та ренгенлаборант.

Навчальні заклади області  мають потребу у вчителях закладів середньої освіти (2 пропозиції роботи), двох вчителях-дифектологах, двох практичних психологах, а також потрібні 4 вихователі та асистент вихователя дошкільного навчального закладу.

 

Чернівецький обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора