A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Удосконалено механізм взаємодії структурних підрозділів з питань соціального захисту населення та органів місцевого самоврядування

Дата: 24.12.2020 15:05
Кількість переглядів: 770

Фото без опису  
       У відповідності до Постанови КМУ №1035, удосконалено механізм взаємодії структурних підрозділів з питань соціального захисту населення та органів місцевого самоврядування з метою уникнення дублювання повноважень і забезпечення сервісного підходу до надання адміністративних послуг соціального характеру та їх максимальної доступності для мешканців територіальних громад, зокрема також, із застосуванням електронних сервісів (програмного комплексу „Інтегрована інформаційна система „Соціальна громада” (далі - Програмний комплекс).

         З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються від громадян органами соціального захисту населення районних державних адміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг (у разі технічної можливості).

         З 1 березня 2021 р. посадовими особами виконавчого органу або відповідного центру надання адміністративних послуг заяви з необхідними документами приймаються винятково з формуванням електронної справи із застосуванням Програмного комплексу.

         Зазначені зміни стосуються 22 видів державної соціальної підтримки.

         Просимо взяти до уваги вищевикладену інформацію, оскільки прийом громадян в органах соціального захисту населення з 1 січня 2021 року не передбачено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора