A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

У Чернівецькій області запрацювала чергова поліцейська станція

Дата: 24.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 811

Нова поліцейська станція почала функціонувати у селі Вашківці Дністровського району. Вона обслуговує майже 8 тисяч громадян, які проживають на території Вашковецької об’єднаної територіальної громади. Станція обслуговує чотири села: Вашківці, Нова Слобода, Шишківці та Струмок. 

Поліцейська станція розташована у приміщенні Вашковецької сільської ради. Місцева громада забезпечила правоохоронцям належні умови для виконання покладених на них завдань. У будівлі поліцейської станції несуть службу дільничні офіцери поліції, інспектор ювенальної превенції, а також поліцейські сектору реагування патрульної поліції. 

Співробітники поліції переконані, що поява станції сприятиме налагодженню довірливих відносин між ними та громадянами, а також дозволить ефективніше забезпечувати правопорядок.

Місцеві жителі схвально віднеслися до відкриття станції, адже у разі необхідності громадяни зможуть оперативно отримати допомогу дільничного офіцера поліції.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/policzejski-stancziji/u-cherniveczkij-oblasti-zapraczyuvala-chergova-policzejska-stancziya/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора