A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Майже 300 тисяч мешканців області знайшли роботу за 30 років діяльності служби зайнятості

Дата: 23.12.2020 14:02
Кількість переглядів: 815

21 грудня 2020 року  Державна служба зайнятості відзначає 30 років з дня створення. За ці роки послугами Чернівецької обласної служби зайнятості скористалися понад мільйон осіб. Роботу, за сприяння служби зайнятості, знайшли майже 300 тис. осіб.

  • За роки діяльності служба зайнятості досягла значних результатів. Створено потужні системи професійної орієнтації та професійного навчання. Для ефективного надання соціальних послуг населенню та роботодавцям активно впроваджуються сучасні інформаційні технології. Фахівці обласної  служби зайнятості постійно вивчають новації у сфері зайнятості населення, аналізують тенденції на ринку праці,  вдосконалюють вміння, опрацьовують конкретні ситуації в роботі з клієнтами служби зайнятості задля покращення якості послуг й досягнення успішного результату, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці професійне навчання пройшли понад 80 тис. осіб, понад 100 тисяч безробітних залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

На початку 2000-х років до переліку послуг додалася одноразова виплата допомоги для відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості. Цією можливістю скористалося майже 6 тисяч буковинців, окремі з них сьогодні продовжують співпрацю із службою зайнятості вже як роботодавці.

 

Чернівецький обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора