A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Налаштовуємося на «електронний» діалог – 7262 буковинця звернулись до податкової для отримання «електронного підпису»

Дата: 27.11.2020 09:42
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області розповідають, з початку 2020 року послугами підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області скористались 7262 буковинця.

У податковому відомстві підкреслюють, «електронний підпис» надає можливість користуватися десятками податкових сервісів онлайн, які пропонує Електронний кабінет платника (https://cabinet.tax.gov.ua), а також отримувати послуги від інших державних відомств, організацій і компаній.

Переваги «електронного підпису» очевидні, адже це економія часу – податкова звітність подається не виходячи з дому чи офісу; зручність - в електронному форматі звітність можна подавати цілодобово (у т.ч. у святкові та вихідні дні). Крім того, при поданні звітності автоматична перевірка не дозволяє допустити зайвих арифметичних помилок, постійно актуальні бланки всіх форм звітності. Також, оперативний контроль стану та якості подання звітності – повідомлення в режимі реального часу про прийнятий або  не прийнятий звіт, і з якої причини. Автоматичне формування електронного архіву – збереження електронної звітності та документації.

Відтак, отримати безкоштовно «електронний підпис» можуть всі без винятку, як представники бізнесу так і громадяни. Слід знати, термін дії такого підпису - два роки.

Нагадуємо, на період карантину надання КЕП «кваліфікованого електронного підпису»
здійснюється лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань та з обмеженою кількістю одночасного перебування людей у приміщеннях відокремлених пунктів реєстрації, в залежності від кількості працюючих робочих місць (на 1 працівника 1 відвідувач).

Наразі в карантинних умовах пункт працює за попереднім записом. Телефон для запису: (0372)51-43-79. Адреса:  м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, буд. 200а, 1-й пов.,  каб. 110.

Для отримання електронних ключів юридичним і фізичним особам необхідно мати мінімальний пакет документів та заповнити заяву.

Детальна інформація про підготовку та реєстрацію тут: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора