A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Електронні сервіси: отримати Витяг про стан розрахунків платника податків з бюджетами та цільовими фондами можна через Електронний кабінет

Дата: 27.11.2020 09:40
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області наголошують, для зручності ведення податкового та фінансового обліку та для ефективного використання робочого часу платник податків в «Електронному кабінеті платника» має можливість постійного доступу до даних інтегрованої картки.

Безумовно, саме сервіс «Електронний кабінет» дозволяє платнику безперешкодно у дистанційному режимі володіти інформацією щодо повноти та своєчасності розрахунків з бюджетами й фондами соціального та пенсійного забезпечення, а також проводити звірку відповідності даних бухгалтерського обліку платника та даних органу ДПС.

Для того, щоб отримати дані щодо стану власних розрахунків з бюджетом та цільовими фондами, платнику податків необхідно надіслати відповідний Запит через приватну частину Електронного кабінету, скориставшись розділом “Заяви, запити для отримання інформації”. Відповідь на нього платник отримає не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дня його отримання у вигляді Витягу з інформаційної системи органів ДГІС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та фондами соціального та пенсійного забезпечення за формою “F/J1400203”. Витяг формується станом на дату відправлення Запиту до органів ДПС за період вибраний платником при створені Запиту з урахуванням строків давності.

Слід знати, самостійно перевірити дані, за якими сформовано Витяг, можна за допомогою меню “Cтан розрахунків з бюджетом”. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація на момент звернення, що містить дані в розрізі кожного виду платежу.

Увага! Для перегляду  даних за попередні роки необхідно застосовувати фільтр “Рік” та фільтр “OДПС”.

Крім цього, фізичні особи мають змогу сплатити податки, збори, платежі та єдиний внесок, скориставшись однією з платіжних систем, адже в «Електронному кабінеті» реалізована можливість автоматичного заповнення платіжного доручення на підставі облікових даних платника, відомостей про рахунки для зарахування платежів до бюджету.

Нагадаємо, вхід до «Електронного кабінету» платника здійснюється за адресою: http://саbinet.tax.gov.ua

У разі виникнення питань з приводу користування «Електронним кабінетом», платники податків мають можливість звернутися до служби підтримки за телефоном 0800501007 або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/help/

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора