A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Звернення громадян: буковинцям про вимоги щодо порядку оформлення звернень до податкової служби

Дата: 27.11.2020 09:39
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, розгляду підлягають письмові звернення громадян, які надіслані до податкових органів, оформлені відповідно до вимог статті 5 Закону України «Про звернення громадян», а саме ті:

у яких зазначено прізвище, ім’я, по батькові (за наявності),

місце проживання громадянина,

викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги;

письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.

В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

Застосування кваліфікованого електронного підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Електронне звернення, надіслане без використання кваліфікованого електронного підпису, повинно мати вигляд сканкопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.

Усні звернення, залишені за допомогою засобів телефонного зв’язку без надання громадянами відомостей відповідно до вимог част. сьомої ст. 5 Закону України «Про звернення громадян», вважаються анонімними.

Слід звернути увагу, письмові звернення без зазначення місця проживання, не підписані автором (авторами), а також такі, зі змісту яких неможливо встановити авторство, визнаються анонімними.

Анонімні звернення розгляду не підлягають (крім анонімних повідомлень про порушення вимог Закону України „Про запобігання корупції”).

Зазначене визначене наказом МФУ від 15.06.2020 № 297 «Про затвердження Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Державній податковій службі України та її територіальних органах» (набув чинності 16.10.2020).

Письмові звернення громадян до податкової служби Буковини можна направляти за поштовою адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А.

Електронна пошта для звернення: cv.official@tax.gov.ua

Детальніша інформація щодо реєстрації звернень громадян поданих до ГУ ДПС у Чернівецькій області за тел. (0372) 54-56-34.

 

Головне управління ДПС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора