A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Звернення Вашковецького сільського голови

Дата: 19.11.2020 21:10
Кількість переглядів: 707

Фото без опису
Шановні жителі населених пунктів Вашковецької об’єднаної територіальної громади!
Ось і підійшов до завершення термін моєї чергової каденції на посаді Вашковецького сільського голови. 
За роки моєї діяльності ми разом з Вами вирішили багато різноманітних наболілих проблем населених пунктів нашої об’єднаної громади. І завжди поряд зі мною були однодумці, справжні друзі, професійні колеги, небайдужі активні громадяни. Завдяки допомозі цих людей, вдалося реалізувати задуми та втілити у життя амбітні плани, взяти участь у загальнодержавних та міжнародних проектах, залучити іноземні інвестиції у розвиток громади. 
Наша спільна з Вами робота, спільні зусилля, не раз приводили нас до закономірної перемоги!
Звичайно, не все вдалося зробити, не все обіцяне виконати. Але я щиро вірю в те, що в подальшому ми з Вами зуміємо зберегти і продовжити наше партнерство та реалізуємо ще не одну хорошу справу.
Тож, користуючись нагодою, шановні односельчани, мої земляки, жителі сіл Вашківці, ст.Вашківці, Шишківці, Струмка та Нової Слободи, депутати V-VІІ скликань Вашковецької сільської ради, члени виконавчого комітету, працівники сільської ради, педагогічні колективи навчальних та дошкільних закладів, установ культури, приватні підприємці, керівники ветеранських організацій, представники усіх релігійних конфесій, колеги, друзі, родино, дозвольте висловити Вам свою щиру вдячність за нашу плідну співпрацю, подякувати Вам за допомогу, підтримку словом і ділом, за Вашу витримку і терпіння, реальну допомогу у вирішенні намічених завдань.
Бажаю Вам усім міцного здоров’я і сімейного затишку, вірних друзів і щирих людей на дорозі життя. Нехай у кожній Вашій сім’ї оселиться радість і достаток, мир і тепло, віра і любов, надія та оптимізм! Нехай Ваші домівки повняться добром, дитячим сміхом, а очі завжди сяють щастям. 
Щиро, щиро дякую Вам усім!
 
Валерій Романенко 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора