A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вашковецька сільська територіальна громада
Чернівецька область, Дністровський район

Відбулося відкриття атлетичного залу для жителів громади

Дата: 17.11.2020 20:21
Кількість переглядів: 552

     Сьогодні, 17 листопада 2020 року, у Вашковецькій об’єднаній територіальній громаді відбулась знакова подія - урочисте відкриття сучасного спортивного закладу - атлетичного залу у селі Вашківці.

Фото без опису
 Фото без опису

Фото без опису

    Приміщення колишньої шкільної котельні було реконструйовано в атлетичний зал за кошти місцевого бюджету Вашковецької сільської ради та державної цільової субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій, які були виділені  за сприяння та підтримки Радикальної партії Олега Ляшка.

Фото без опису
    Фото без опису

      Спортивний заклад обладнано сучасною системою рекуперації повітря, до послуг відвідувачів - сучасне спортивне обладнання, атлетична станція, тренажери, душова кабіна. Тепер кожен бажаючий житель громади, незалежно від віку, статі або місця проживання, має можливість прийти до атлетичного залу та покращити власне здоров'я у комфортних умовах.

Фото без опису
   Фото без опису

   На відкритті закладу були присутні депутат Чернівецької обласної ради Тетяна Мартинюк, Вашковецький сільський голова Валерій Романенко, директор Вашковецької ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Вакарчук, голова благодійного фонду, меценат, приватний підприємець Сергій Галушко, керівник підрядної організації - директор ТзОВ «Сім Будінвест» Роман Мартинюк, а також почесний гість - голова товариства «Спорт для всіх», майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасник Олімпійських ігор у Лондоні, призер європейських та світових змагань Микола Лабовський.
    Представникам підрядної організації, спонсорам і меценатам Вашковецьким сільським головою Романенком В.В. було вручено подяки та грамоти.
    На жаль, у зв'язку із карантинними обмеженнями, у заході не мали змоги взяти участь всі бажаючі, але відтепер двері закладу завжди відчинені для всіх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора